BlygoldT: 030 634 43 10
E: info@blygold.nl

Kies voor Fangrid-technologie!

Een oude, gebruikte luchtbehandelingskast kunt u vervangen of renoveren. Kies voor het laatste! 
Met de techniek van vandaag voldoet u niet alleen ruimschoots aan de nieuwe ErP-verordeningen, maar profiteert u tevens van een langere levensduur, lage onderhoudskosten en hoge rendementen. Het sleutelwoord is Fangrid-technologie: een geïntegreerd systeem van state-of-the-art ventilatoren, motoren, kasten, controles en accessoires, afgestemd op uw luchtbehandeling.

Bij Fangrid-technologie gebruiken we geen poelies en v-snaren meer, maar een direct aandrijving.
Dit betekent minder vervuiling, maar ook geen jaarlijks onderhoud meer.
Een ander voordeel betreft de vervanging van één grote ventilator in een wand van meerdere, kleinere ventilatoren. De kans op uitval wordt hierdoor bijna nihil. Dus geen reparatie in de kostbare nachturen.

Een ander voordeel - en dat geldt vooral voor ziekenhuizen - is de besparing op reserve-onderdelen. Om allerlei dringende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren, beschikt een gemiddeld ziekenhuis in Nederland over een kleine €100.000,-- aan reserve-onderdelen. Door de standaardisering van directaangedreven plug ventilatoren, brengt de Technische Dienst van een ziekenhuis dit enorme bedrag straks terug tot slechts enkele duizenden euro’s. Dit bespaart ruimte en geld.

Tip
Kies voor het upgraden van uw gebruikte luchtbehandelingskast. Dat is goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee. Met Fangrid-technologie bespaart u energie dat kan oplopen tot wel 30%, neemt de levensduur van uw luchtbehandelingskast toe en voldoet u aan de meest recente wet- en regelgeving in Nederland. Bovendien dalen uw onderhoudskosten.

Terugverdientijd
U heeft uw investering in fangrid-technologie binnen 2 tot 4 jaar terugverdiend.

Actie
Onze adviseurs staan u graag te woord. Neem gerust contact op voor meer informatie; 030 - 63 44 310 / info@blygold.nl

Copyright © 2019 Blygold Nederland