BlygoldT: 030 634 43 10
E: info@blygold.nl

Kies voor Long Life Filter

Een filter vervangen lijkt makkelijk: je vervangt het oude exemplaar door een nieuwe. Toch? Nee, zo’n keuze is niet altijd de meest verstandige. Zeker als het over filters gaat, staat de innovatie de laatste jaren namelijk niet stil. Bovendien stelt de overheid steeds hogere eisen aan filters, vooral op het gebied van energie- en efficiencynormeringen. Dus, als u er zeker van wilt zijn dat u bij het vervangen van uw filters de juiste keuze maakt, denk dan ook aan Long Life Filters.

Dit zijn filters die een langere standtijd hebben, beter en betrouwbaarder fijnstof filteren, minder onderhoud nodig hebben en voor een veel lager energieverbruik zorgen. Dat laatste kan oplopen tot wel 20% minder energie.

Tip
Als u binnenkort een afspraak heeft voor het jaarlijks onderhoud van uw luchtbehandelingskast(en) - en de vervanging van filters komt dan ook ter sprake - overweeg dan Long Life filters. U heeft de investering ervan binnen 12 maanden terugverdiend door een lager energieverbruik.

Actie
Wilt u meer weten over Long Life filters? Onze adviseurs staan u graag te woord. Neem gerust contact op voor meer informatie; 030 - 63 44 310 / info@blygold.nl
Copyright © 2019 Blygold Nederland